Doft av svenskt :)

I helgen som var hade vi internationell middag hemma hos oss. På menyn stod bla lasagne, tomatröra på bröd, och en annan pastarätt från det italienska köket, kött och gränsakskolioks från Sydkorea och från det svenska köket bjöds det på potatismos (the swedish nzima) och pannbiff med löksås. Efterrätterna stod också i sverigetecken när det bjöds på kladdkaka àlà moi, hemmagjorda pepparkakor och sommarkaka. Riktigt gott var det och jag blev så mätt att det slutade i sömnproblem.

Söndagen var det mycket ståhej i görningen, dels en förlovningsfest och avskedsfest. För förlovnigsfesten stod Victor som jobbar på AYISE för den lycklige och avskedfesten var för att under pompa och ståt säga farväl till Andy och Rachel för hela AYISE:s räkning.


Jag och Malin stod för pepparkaksbaket!


internationell middag, mumma!


Förlovningsfesten, kastar pengar och dansa ut därifrån i stort sett


Man tager vad man haver, snart jul och för att få lite julstämning så trollade Malin fram denna vackra adventsljusstake ;)


Kommentarer
Postat av: Elin B

Fin ljusstake! : )

Du är verkligen duktig på att uppdatera, superbra! :D Vad fint med förlovningsfest men varför kastar man pengar (nyfiken! :D)? är det för att få framgång och ett rikt liv eller någonting liknande?



2010-12-01 @ 19:41:29
Postat av: Susanna

Det har med tradition att göra:P Från första början var det för att samla ihop pengar till bröllopet ;)

2010-12-02 @ 19:13:54
URL: http://susannagoesmalawi.blogg.se/
Postat av: Elin

Vilken fin adventsljusstake!



Haha ja nu har jag sett Dirty Dancing, fast det var inte första gången nu. Det var typ förra året (inte okej det heller!).. Men I like it!:)

2010-12-04 @ 18:21:01
URL: http://elinjoh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0